Minden, amit a matricákról, fóliákról és nyomtatásról tudni érdemes.

Open-Void biztonsági matrica

Az "OPEN-VOID" biztonsági címkék a termékvédelem és a csalásellenes intézkedések egy formáját képviselik. Ezek a címkék különösen ott hasznosak, ahol fontos a csomagolás sértetlenségének igazolása.

A működési elvük egyszerű, de hatékony: ha valaki megkísérli eltávolítani a címkét az alkalmazott felületről, a címke felülete „OPEN” vagy „VOID” szöveget (vagy más, előre meghatározott üzenetet) hagy maga után, ami egyértelmű jelzés annak, hogy a csomagolással manipuláltak.

A „VOID” jel azt sugallja, hogy a termék sértetlen állapota megszűnt, míg az „OPEN” üzenet arra utalhat, hogy a csomagolást már kinyitották. Ez a technológia különféle iparágakban használatos, ideértve az elektronikát, a gyógyszeripart, a luxuscikkeket és a biztonságtechnikát.

Az OPEN-VOID biztonsági címkék előnyei közé tartozik:

  1. Manipuláció nyilvánvalósága: A címke eltávolításának kísérletekor egyértelmű jelzés marad, ami megkönnyíti a manipulálás észlelését.
  2. Egyszerű alkalmazás: A címkék könnyen felhelyezhetők és nem igényelnek speciális eszközöket.
  3. Széleskörű felhasználhatóság: Sokféle felületre alkalmazhatók, beleértve a papírt, a műanyagot és a fémet.
  4. Testre szabhatóság: Többféle méretben, formában és biztonsági üzenettel kaphatók, hogy megfeleljenek a különféle igényeknek.

Fontos megjegyezni, hogy e címkék alkalmazásakor figyelembe kell venni a célspecifikus követelményeket, mint például a felület típusát és az alkalmazás körülményeit, hogy a lehető legjobb védelmet nyújthassák.

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
WhatsApp
Telegram
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Print

legfrissebb
cikkek

Értesülj elsőként a
friss tartalmainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

hírlevél feliratkozás